8 AVANTATGES DE TELETREBALLAR A PROP DE LA NATURA

En els darrers anys, hem après que treballar des de casa no només és possible, sinó que pot resultar força beneficiós per a tots els implicats. Si als avantatges de treballar des de casa li sumem els de fer-ho en un entorn natural, el resultat és encara millor. Poder fer la teva jornada laboral en contacte amb la natura, descansar i treballar envoltat de paisatges espectaculars, té múltiples beneficis. De fet, moltes empreses ja han començat a alternar les jornades presencials amb el teletreball en entorns més relaxants.

 

A l'Hotel Terradets, fa anys que rebem grups de treball i empresaris individuals que, amb les seves experiències, ens han mostrat la importància d'un ambient saludable, inspirador i relaxant, com el que ofereix Hotel Terradets.

Descobreix els 8 avantatges de teletreballar a prop de la natura:

1. Més espai i flexibilitat

Si entre tasca i tasca et ve de gust fer una passejada, fer una trucada de treball a l'aire lliure o gaudir dels raigs del sol, en un entorn natural pots fer-ho sense problemes. Mentre que a l'oficina és difícil trobar moments per desconnectar, en un entorn natural gaudiràs de més espai i flexibilitat, cosa que millorarà el teu benestar.

 

2. Millora de la concentració

Teletreballar a la natura és sinònim de calma, tranquil·litat i silenci. Aquests elements afavoreixen la concentració, la inspiració i la creativitat, ajudant que el rendiment sigui molt millor.

 

3. Major motivació

Si el teletreball des de casa ja millora la conciliació, redueix l'estrès i augmenta el benestar, fer-ho a la natura amplifica aquests beneficis. Aquesta motivació també influeix en la reducció de la rotació d'empleats i en la retenció de talent a les empreses.

 

4. Vida més saludable

Teletreballar a la natura et permet reduir l'estrès, desconnectar de la rutina i respirar aire pur, cosa que contribueix a un estil de vida més saludable i equilibrat.

 

5. Augment de la productivitat

Treballar per objectius, quan és possible, ha demostrat ser molt més eficient que no pas treballar per hores. En un entorn natural, el benestar físic i mental millora el rendiment laboral i augmenta significativament la productivitat.

 

6. Suport al desenvolupament rural

Teletreballar o realitzar esdeveniments en àrees rurals ajuda al creixement de les petites empreses locals, així com a productors i comerços de la zona. Cada visita a la natura recolza directament el desenvolupament rural.

 

7. Reducció de la petjada de carboni

Teletreballar a la natura no només beneficia les persones, sinó també el medi ambient. En reduir els desplaçaments diaris a loficina, es minimitzen les emissions de carboni. A més, pots desplaçar-te a l'Hotel Terradets amb transport públic, ja que estem connectats tant per tren com per autobús, i si prefereixes venir amb cotxe elèctric, comptem amb punt de càrrega elèctrica.

 

8. Major connexió amb l'equip

Organitzar jornades de teletreball o reunions en entorns naturals no només beneficia a nivell individual, sinó també a nivell col·lectiu. La natura crea un ambient relaxat i distès que facilita la interacció i el treball en equip. Les activitats a l'aire lliure, com ara caminades o dinàmiques de grup, milloren la comunicació, la companyonia i reforcen els llaços entre els membres de l'equip, cosa que es tradueix en una cohesió i col·laboració més gran en el treball.

Com pots veure, treballar en espais naturals és una opció amb molts beneficis. I si decideixes triar-nos per a les teves jornades de teletreball, reunions d'empresa o qualsevol altra activitat corporativa, et recordem el què podràs trobar a Hotel Terradets:

 

• Tot tipus d'habitacions (+1 apartament) que disposen de les totes les comoditats

 

• Sala de co-working equipada amb: pantalla de 27", ratolí, teclat i port HUB USB.

 

• Wi-Fi gratuït a totes les àrees (velocitat de 1 G)

 

• 3 sales diferents de reunions, que inclouen projector, equip de so, microfon, wifi i flipchart.

 

• Oferta gastronòmica variada: restaurant, bufet lliure i cafeteria.

 

• Gastronomia i botiga de proximitat

 

• Servei de bugaderia

 

• Aparcament gratuït

 

• Estació de càrrega per a vehicles elèctrics

 

• Instal·lacions esportives i de lleure (pista de pàdel, embarcador per a activitats nàutiques, sala amb billar i futbolí)

 

• Activitats a la natura: Senderisme, caiac, passejades amb bicicleta, pàdel, rutes d'observació d'aus, i moltes més...

 

• Localització única, amb panoràmica a l'embassament de Terradets i a la Serra del Montsec, un entorn natural de pau i calma.

Busques un lloc únic per teletreballar, fer activitats de team building, celebrar reunions d'empresa o esdeveniments corporatius?

 

Confia en Hotel Terradets. L'hotel on despertar i fer una pausa del teu dia a dia.

 

Aprofita l'oferta d'aquesta tardor, tens fins a un 30% de descompte per allotjar-te de diumenge a dijous!

Consulta l'oferta d'activitats per a grups que et recomanem a experiencies@hotelterradets.com

Continguts relacionats

FESTIVAL
GASTRONÒMIC

DEL 21/09 AL 17/11

Com cada tardor, arriba al Pallars el festival gastronòmic de referència, arriba el festival CORDEVI!

Veure més

RUTA CICLOTURÍSTICA DELS LLACS

JA COMPLETADA!

Entra en funcionament la nova Ruta cicloturística dels Llacs, un recorregut de 107 km en total, que va des de Lleida fins a la Pobla de Segur de gran atractiu paisatgístic.

Veure més

TELETREBALLA A TERRADETS

WORK&HOLIDAYS

Descobreix com l'Hotel Terradets pot convertir-se en la teva oficina perfecta i en el teu refugi relaxant. 

 

Veure més
s