GAUDEIX L'ESTIU A TERRADETS

Les millors maneres de gaudir de l’estiu a Hotel Terradets!

Relax, piscina, llac, postes de sol màgiques, concerts a la fresca, activitats aquàtiques, astronomia,...

 

Les millors propostes per passar una estada inoblidable!

 

Hi ha moltes maneres de gaudir de l’estiu! Sobretot si el podeu aprofitar allunyats de ciutats massificades, cotxes i platges saturades de gent. Al Pallars, podreu gaudir de l’estiu, sense trobar a faltar res de tot això!

 

- Començant per un dia de relax i desconnexió a la nostra terrassa amb piscina i una magnífica vista panoràmica al llac i a la Serra del Montsec.

 

- Un passeig en barca a pedals, en caiac o en paddle surf per descobrir tots els racons del Pantà de Terradets i remullar-te en les seves aigües!

- Viatjar al Cretaci, per seguir els rastres dels darrers dinosaures d'Europa amb les sortides guiades que organitza el Museu de la Conca Dellà.

 

- Viatjar a l'edat mitjana amb les visites guiades al Castell de Llordà, al Castell de Mur o l’església de Covet o Llimiana.

 

- Per als més curiosos i amants de la natura, podreu descobrir les papallones i ocells que habiten els voltants de l’Hotel, amb la sortida guiada de Volianes i Moixons de la Microreserva.

 

- Per als més romàntics, gaudir d’una posta de sol, en un lloc màgic i poc conegut, amb el nostre SUNSET EXPERIENCE.

 

- Per als amants de la música clàssica, durant l’estiu, esglésies i castells del Pirineu obren les seves portes per acullir el FËMAP, el Festival de Música Antiga del Pirineu.

 

- Deixa’t enamorar pel cel estrellat del Montsec, el millor indret de Catalunya per gaudir de la llum de les estrelles i gaudeix de les millors fenòmens astronòmics al Parc Astronòmic del Montsec.

 

- I per als més marxosos, podreu fer uns bailoteos a qualsevol de les Festes Majors que se celebren durant tot l’estiu als pobles de la conca.

 

Tot això i més, per a què pugueu gaudir d’un fantàstic estiu.

 

Terradets, el teu destí per aquest estiu!

Dóna un cop d'ull a la nostra proposta d'activitats per aquest agost!

Continguts relacionats

DESCOBREIX EL SUNSET EXPERIENCE

ESTIU 2024

Ets fan de les postes de sol? 
Vols esbrinar quin son els llocs més magics a prop de l’hotel? 

Veure més

TELETREBALLA A TERRADETS

WORK&HOLIDAYS

Descobreix com l'Hotel Terradets pot convertir-se en la teva oficina perfecta i en el teu refugi relaxant. 

 

Veure més

CAPVESPRE
DEL LLAC

DIJOUS DE JULIOL

Arriba l'estiu i amb ell, els nostres Capvespres del Llac. El pla perfecte per als dijous de Juliol; música en viu i degustació de tapes en un entorn màgic.

Veure més
s